Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Червоненко побачив Бакая і сказав: "Вася, ты не умер - ты гонишь!"

П'ятниця, 3 березня 2006, 10:40

Інтерв’ю екс-керівника Держуправління справами Ігоря Бакая телеканалу "Інтер" відбулося на прохання лідера СДПУ(о) Віктора Медведчука за допомоги першого віце-прем’єра Росії Олександра Медведєва.

Таке припущення висловив в ефірі НТН губернатор Запоріжжя Євген Червоненко, коментуючи відповіді Бакая у студії телеканалу.

"За моїми даними від москвичів, Медведчук попросив Медведєва про це інтерв'ю. Але готували його серйозно", - сказав він.

На повідомлення Бакая про те, що він отримав російське громадянство і Україна для нього – "пройдений етап", Червоненко обурився:

"Не пристойно так. Колишній керуючий справами, український олігарх - і "я громадянин...".

Коли Бакай спростовував звинувачення на свою адресу у зловживанні службовим становищем і привласненні державних коштів, а також розповів, що ніколи не робив бізнес з високо посадовцями, губернатор засміявся:

"Ну, комсомолець – плакати хочеться – ну, всі ж знають Ігоря. Не переконливо. От і все!"

Коментуючи інформацію Бакая про те, що він брав участь у газових російсько-українських переговорах і, зокрема, зустрічався з міністром палива та енергетики Іваном Плачковим, Червоненко зазначив, що цей інцидент потребує додаткових роз’яснень.

"Плачкову доведеться пояснювати дещо. Чого він з ним спілкується? У справах?"

За словами Червоненка, очікуваної всіма сенсації від інтерв’ю Бакая не відбулось.

Водночас коли Бакай на питання про можливість притягнення його до кримінальної відповідальності сказав: "Я ж теж не пальцем роблений", Червоненко розповів анекдот:

"Знаєте, похорон наркомана, і братва попереду несе вінок. "Вася, ты не умер - ты гонишь". От це - це інтерв'ю. Ха-ха-ха. Гарний хлопець! Веселий!"

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування