Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЯНУКОВИЧ БОЇТЬСЯ ПЕРЕГЛЯДАТИ ГАЗОВІ ДОМОВЛЕНОСТІ З РОСІЄЮ

Понеділок, 14 серпня 2006, 15:03

Прем’єр-міністр Віктор Янукович поки не говорить про перегляд газових домовленостей з Росією, хоча й не відкидає їхню ймовірність.

"Все можливо, але я зараз не готовий про це сказати", - сказав він, відповідаючи на запитання про ймовірний перегляд газових домовленостей з Росією у 2007 році.

"Я скажу тільки після переговорів, після консультацій з президентом Ющенком. Якщо це буде в інтересах України, ми будемо змінювати. Якщо не буде - не будемо змінювати", - сказав прем’єр, зобов’язавшись надалі інформувати громадськість про ситуацію на газовому ринку України.

У свою чергу міністр палива й енергетики Юрій Бойко переконаний, що Україна знайде "додаткові аргументи" для того, щоб Росія надалі не підвищувала ціну на газ.

"Попередні переговори на вищому рівні між прем’єром нашої держави і його російським колегою показують, що це можливо", - сказав він.

Коментуючи присутність в українсько-російських газових відносинах посередницької компанії РосУкрЕнерго, Бойко зазначив, що вона є одним з головних факторів стабілізації ціни російського газу, що постачається в Україну.

"Наявність РосУкрЕнерго в цій схемі є одним з ключових моментів стабілізації ціни та збалансування різниці між тією ціною, яку нам пропонують, і тією, за якою ми цей газ продаємо нашим споживачам", - сказав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування