Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Януковичу привиділася "коаліція чотирьох"

Понеділок, 11 вересня 2006, 18:33

Прем'єр Віктор Янукович вважає, що сьогодні коаліція у Верховній Раді фактично включає 4 фракції: Партії регіонів, Соцпартії, Компартії, а також блоку "Наша Україна".

Про це Янукович сказав на прес-конференції в понеділок, повідомляє Обком з посиланням на Українські новини.

"Сьогодні маємо в парламенті коаліцію в складі 4 фракцій де-факто", - сказав він.

Янукович відзначив, що зараз у складі Кабміну працюють міністри, кандидатури яких внесені від фракції "Наший України" і, незважаючи на те, що юридично поки ще не підписано угоду про участь "Нашої України" у коаліції, ці міністри працюють, і ніхто їх не збирається звільняти.

"Питання про їхнє звільнення не стоїть. У мене немає зауважень до їхньої роботи, у мене є загальні зауваження до всіх. Як кажуть, в окремих випадках", - сказав він.

Янукович підкреслив, що на сьогодні існує питання юридичного оформлення коаліції, що включає 4 фракції, йде робота експертних груп над врегулюванням цього питання.

Він відзначив, що питання про те, чи буде підписано нову коаліційну угоду або доповнення до вже існуючої коаліційної угоди 3 фракцій (ПР-СПУ-КПУ) - це визначать переговорники.

Також Янукович повідомив, що на засіданні координаційної ради коаліції у понеділок, серед інших, обговорювалося питання поглиблення співпраці між урядом і парламентом.

"Співпраця повинна бути такою, за якою парламент працюватиме на замовлення уряду, тобто щоб парламент створив умови Кабінету міністрів для виконання своєї програми. Так працює весь світ", - сказав він.
Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування