Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко не збирається змінювати дорогу

Понеділок, 11 вересня 2006, 20:18

Президент України Віктор Ющенко наголошує на незмінності європейського вибору України, який полягає в утвердженні демократії, економічному розвитку, приєднанні до провідних міжнародних організацій.

"Ми побудували державу, яка має державні інститути, що відповідають європейським зразкам, та підтвердили європейський та євроатлантичний курс нації", – сказав Ющенко в інтерв’ю італійському виданню "Мілано Фінанца", передає прес-служба президента.

"Ми повинні продовжити демократичний розвиток України, захист прав людини, унітарність та стабільність держави. Повинні підтримувати розвиток державної мови. Ми маємо працювати на приєднання до СОТ, інтеграцію до Європейського Союзу і НАТО", – сказав Ющенко.

При цьому, на переконання президента, основні завдання, які нині стоять перед політичною елітою України, – це консолідація нації та добробут усіх верств населення.

Щодо відносин із Росією та питання газу Ющенко наголосив, що "результатом українсько-російських переговорів у газовій сфері має стати оптимальна для нашої країни ціна на газ".

"У наших взаєминах настав час вирішувати проблемні питання за столом переговорів, а не мовою ультиматумів. Я переконаний, що Уряд знайде додаткові аргументи для того, щоб Кремль і надалі не підвищував ціну на газ", - сказав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...