Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко незадоволений генпрокурором, але міняти на донецького не буде

Вівторок, 14 листопада 2006, 14:43

Президент Віктор Ющенко незадоволений роботою Генеральної прокуратури та її керівника Олександра Медведька,.

Про це заявив глава секретаріату президента Віктор Балога, коментуючи інформацію про заміну Медведька на його заступника Рената Кузьміна, повідомляє прес-служба президента.

Однак, за словами Балоги, президент не має наміру призначати замість нього людину, "до професійної репутації якої також має серйозні зауваження".

"Дійсно, президента зовсім не влаштовує очевидна млявість Генеральної прокуратури у розслідуванні резонансних справ, боротьбі з корупцією, захисті прав громадян", - зазначив Балога.

Він нагадав, що Генпрокуратура неодноразово ставала об’єктом справедливої та гострої критики Віктора Ющенка, який звертав увагу керівництва цього правоохоронного органу на "невідповідність публічних фанфарних звітів з реальними, вельми скромними результатами роботи".

За його словами, обґрунтовані претензії президента до Генпрокуратури найбільше стосуються саме слідства, яким опікується Ренат Кузьмін.

"Отже, такої кадрової заміни, про підготовку якої пишуть Інтернет-видання, президент ніколи не зробить", – наголосив глава секретаріату.

"Усі можливі зміни у вищому керівництві Генпрокуратури будуть спрямовані тільки на посилення цього відомства, аби вдихнути туди нові сили", – додав Балога.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування