Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Бродський пропонує Морозу замінити Маркса на нацистський хрест

Четвер, 1 лютого 2007, 09:58

Депутат Київради Михайло Бродський звинувачує соціалістів у роздмухуванні антисемітизму в Києві.

Про це він сказав, коментуючи звернення київського осередку СПУ до головного равина Києва вплинути на Бродського.

"Я єврей, і ніколи цього не приховував. Але мушу зазначити, що гучні політичні звернення соціалістів до головного равина Києва з проханням заспокоїти Бродського – це ніщо інше як спроба роздути антисемітську карту в очах киян", - заявив депутат.

"Коли у політиків вичерпуються аргументи, вони переходять на особисті образи, згадуючи етнічну чи релігійну приналежність опонента", - додав він.

На думку депутата, міська організація СПУ вдалася "до цієї антисемітської витівки тому, що саме Бродський розпікає їх за співпрацю з Леонідом Черновецьким та іншими політичними силами, що розкрадають нині Київ".

"Вони хотіли ущипнути мене за те, що я, захищаючи киян, заважаю їхній братії спокійно красти. Я не знаю до якої секти апелювати мені, щоб соціалісти, Черновецький, донецькі припинили грабувати наше прекрасне місто", - заявив Бродський, додавши, що "так безбожно красти можуть тільки затяті атеїсти".

На його думку, заява столичного осередку СПУ стала логічним продовженням антисемітської кампанії, яку декілька років тому соціалісти розпочали на сторінках декількох видань.

"Я знаю, що серед членів СПУ багато порядних людей. Але вони повинні знати, що вся партія на чолі з Олександром Морозом несе відповідальність за цей прояв ксенофобії", - сказав Бродський.

Він додав, що, на його думку, Соціалістична партія перетворюється на Націонал-соціалістичну. Бродський також запропонував замінити в партійній символіці СПУ зображення єврея Маркса на нацистський хрест.

"Я, Михайло Бродський – етнічний єврей. У синагогу не ходжу, але й від свого коріння відмовлятися не збираюся. Я народився і живу у Києві, і почуваюся українцем – патріотом держави і рідного міста. Ні я, ні мої предки ніколи не зраджували свою землю, свою Батьківщину", - резюмував Бродський.

Він також закликав киян бойкотувати "злочинну міську владу, інтереси якої обслуговують і соратники Олександра Мороза".

На думку депутата, найефективнішим методом бойкоту є відмова сплачувати злочинні тарифи "космічному" меру та його "націонал-соціалістичним та "регіональним" спільникам".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування