Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко пообіцяв, що в нього з Тимошенко все буде гаразд

Четвер, 1 лютого 2007, 12:54

Депутат Микола Катеринчук не зважає на заклики Юлії Тимошенко до протидії створенню нових політичних проектів, оскільки не вважає свій рух таким проектом.

"Я б не вважав, що це звернення з нами пов’язано, тому що ми не вважаємо себе політичним проектом", - сказав Катеринчук, коментуючи відповідне звернення Тимошенко.

При цьому він наголосив, що "будь-яка політична сила повинна розуміти, що монополії на опозицію в державі можна досягнути тільки одним способом – авторитаризмом, але це не надовго".

Водночас лідер руху "Народна самооборона" Юрій Луценко визначив БЮТ як "найпершого партнера" для питання об’єднання демократичних сил.

"Наша рука підтримки простягнута до Юлії Володимирівни, і сподіваюся, що в ході переговорів, розмов і контактів ми з нею знайдемо порозуміння, бо задача у нас абсолютна спільна", - сказав він.

Луценко додав, що одним із кроків, що демонструють прагнення для об’єднання може стати підтримка з БЮТ "Народного маршу справедливості на Київ" і "тиск на чинну владу".

"З Юлією Володимирівною у нас буде все гаразд. Можливо, вона хоче випробувати нас на міцність, можливо, вона дійсно перевіряє, чи ми не є антиБЮТом. Ми ним не є. Ми хочемо об’єднуватися "за", а не бути проектом "проти", - додав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування