Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В ОБСЄ зізнались Кириленку, що вони тут "серед друзів"

П'ятниця, 6 липня 2007, 15:55

Генеральний секретар ОБСЄ Марк Перрі Де Брішамбо заявляє, що Україна є повноцінним членом Організації з безпеки та співробітництва в Європі, адже поділяє цінності миру та демократії.

Про це він сказав на зустрічі з головою партії "Наша Україна" В’ячеславом Кириленком у п’ятницю, повідомляє прес-служба блоку "Наша Україна – Народна Самооборона".

"Це природно, що ця сесія ПА ОБСЄ проходить тут, в Києві, адже тут ми серед друзів, які поділяють наші цінності", - зазначив Брішамбо.

У свою чергу, Кириленко висловив радість з приводу того, що Парламентська Асамблея "приділяє пильну увагу тим політичним проблемам в Україні, які будуть розв’язані шляхом позачергових виборів в Україні".

"Як демократична сила ми запросили представників Парламентської Асамблеї ОБСЄ до спостереження за українськими позачерговими виборами", - повідомив Кириленко за підсумками зустрічі.

"У вересні Україна за допомогою, в тому числі, і спостереження європейських структур складе черговий іспит на демократію", - наголосив лідер "Нашої України".

За його словами, "останні події переконують європейську спільноту, що курс на демократичні цінності в Україні є незворотнім: на їхньому захисті – президент (Віктор) Ющенко і демократичні сили".

Крім того, на своєму брифінгу Кириленко зазначив, що "включення будь-кого до виборчого списку "Нашої України" передбачає, що цей кандидат буде дотримуватися виборчого законодавства та Конституції".

"Будь-який міністр, будь-який голова адміністрації у будь-якому виборчому списку повинен дотримуватися закону... З боку наших кандидатів ми це гарантуємо", - зазначив він

Водночас, Кириленко закликав міністрів, які проходитимуть за виборчими списками політичних опонентів, не застосовувати адмінресурс.

"Вони мають пам’ятати, що вибори повинні бути чесною та демократичною процедурою", - наголосив лідер "Нашої України".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування