Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Після скандалу з зарплатами газета "Нашої України" самоліквідувалася

П'ятниця, 10 серпня 2007, 10:36

Газета "Без цензури", засновником якої є "Наша Україна", припинила своє існування.

Про це в інтерв’ю УНІАН заявила головний редактор видання Діана Дуцик.

"На сьогодні можна констатувати, що газета “Без цензури” припинила своє існування. Я сьогодні написала заяву про звільнення. Не могла цього зробити раніше, бо мала певну моральну відповідальність перед колективом. Оскільки конфлікт із засновником видання майже вичерпано, залишилися окремі юридичні моменти, я прийняла рішення піти. Генеральний директор підписав цю заяву", - сказала вона.

Водночас Дуцик не змогла відповісти на запитання, чи буде ліквідовуватися підприємство і що буде з брендом “Без цензури”.

"До речі, мені особисто не відомо, хто є його реальним власником. І я б хотіла звернутися публічно до ВГО “Наша Україна”: працівники мають отримати розрахунок і трудові книжки, усе має відбуватися цивілізовано. Я готова, незважаючи на те, що вже пішла з посади головного редактора, підтримати колектив у цьому процесі", - сказала вона.

Як відомо, журналісти "Без цензури" впродовж трьох місяців не одержували заробітну плату і гонорари. У середу керівництво партії "Наша Україна" допомогло погасити всю суму боргу по заробітній платі перед журналістами щотижневика.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування