Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко сподівається, що Януковичу пояснять, як він "вляпався"

Понеділок, 13 серпня 2007, 16:22

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко особисто не братиме участі в акціях протесту під Центральною виборчою комісією проти нереєстрації списку БЮТ.

"Я не хочу, щоб це було витлумачено як початок агітаційної кампанії, що дасть додаткові підстави ЦВК пред’являти до нас претензії", - сказала вона, відповідаючи на запитання, чи піде лідер БЮТ під ЦВК.

За словами Тимошенко, БЮТ дочекається рішення суду за своєю скаргою, яка розглядатиметься о другій половині дня вівторка.

Водночас вона додала, що під ЦВК у понеділок зберуться люди для того, щоб підтримати БЮТ, і привітала їхні наміри щодо акції протесту "натиснути таким чином на ЦВК".

"Я думаю, що громадське суспільство зобов’язане тиснути на корумпованих і нечесних чиновників. Ті члени ЦВК, які проголосували проти реєстрації нашого списку, порушують закон. І правильно роблять люди, що на них тиснуть", - сказала Тимошенко.

Вона також додала, що БЮТ не піде на "радикальні кроки" в разі нереєстрації.

Тимошенко також повідомила, що після відмови в реєстрації БЮТ направив офіційні листи до президента, прем’єр-міністра, Генеральної прокуратури, дипломатичних представництв в Україні, а також до європейських організацій.

"Думаю, що Януковичу як прем’єр-міністру багато хто пояснить, що недопуск однієї з найбільших політичних сил до виборів – це не є демократія, яку він намагається декларувати, виїжджаючи за межі країни", - зазначила вона.

"Сподіваюся, що Януковичу і його команді, пояснять, що вони, перепрошую, вляпалися, коли зробили таку дурницю", - наголосила Тимошенко.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: