Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіони" у питанні Тимошенко будуть одностайні

Четвер, 18 жовтня 2007, 14:35

Партія регіонів визначатиметься щодо підтримки чи не підтримки кандидатури лідера БЮТ Юлії Тимошенко на посаду прем'єр-міністра на засіданні політради.

Про це заявила член Партії регіонів Ганна Герман, повідомляється на сайті фракції "Регіонів".

"Не може Партія регіонів "частково" голосувати за "щось" або "когось", – сказала Герман, коментуючи заяву одного з лідерів блоку "Наша Україна - Народна самооборона" Миколи Катеринчука про те, що деякі депутати від Партії регіонів можуть підтримати Тимошенко.

"Це неможливо. Ми завжди єдині в ухваленні рішень і їх подальшому виконанні. Я категорично заперечую будь-які спроби розколоти Партію регіонів і посіяти між нами розбрат", - заявила "регіонал".

"Якщо політрада Партії прийме рішення підтримати ту або іншу кандидатуру на ту або іншу посаду, ми всі виконаємо це рішення. Якщо ж рішення про підтримку того або іншого кандидата не пройде, ніхто з наших колег цього кандидата не підтримає", – пояснила вона.

За словами Герман, "рано ще робити прогноз про те, будемо ми або не підтримуватимемо конкретно Тимошенко".

"Давайте дочекаємося відкриття сесії, ухвалення присяги. Всі політичні прогнози і загалом прогнози я розцінюю поки не інакше, як довільні розмови. Це все прологи до теми – не більш того", – відзначила "регіонал".

Як відомо, віце-прем'єр Володимир Рибак заявив, що Партія регіонів не розглядає можливості підтримки кандидатури Тимошенко на посаду прем'єра.

"Я знаю, що Партія регіонів таке питання або можливість для себе не розглядала і не збирається розглядати", - сказав Рибак.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування