Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Симоненко сумнівається у справедливості суду, посилаючись на Ющенка

Четвер, 18 жовтня 2007, 17:46

Лідер Компартії Петро Симоненко піддає сумніву можливість ухвалення Вищим адміністративним судом справедливого рішення у справі про визнання неправомірними дій ЦВК при встановленні результатів дострокових виборів.

Лідер КПУ заявив, що "важко очікувати справедливого судового вердикту, який мав би зобов'язати перерахувати голоси на всіх виборчих дільницях та покарати тих, хто грубо порушив закони України".

"Враховуючи кому сьогодні підкорені суди, хто призначає суддів на адміністративні посади і як зухвало президент Ющенко та його команда знищує незалежність всієї судової системи, примушуючи суддів приймати не правові, а догідливо-політичні рішення", - відзначив він.

При цьому Симоненко заявив, що комуністи "як відповідальна політична сила" вважають "за обов'язок добиватися дотримання законів України і норм міжнародного права всіма, незалежно від посад та матеріальних статків".

"Ющенко заблокував створення реєстру виборців та сприяв розкручуванню нової спіралі політичної корупції і фальсифікації виборів на користь певних політичних угрупувань", - підкреслив лідер КПУ.

Симоненко наголосив, що позов до Вищого адміністративного суду має, "окрім юридичного, ще і величезне суспільне значення", повідомляє прес-служба партії.

"Фактично йдеться про створення "реєстру злочинів" президента та його політичних прибічників щодо спотворення волі громадян під час виборів 30 вересня. І про ці злочини суспільство повинно знати", - переконаний лідер КПУ.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування