Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кличко закликає Тимошенко і Луценка перейти "від слів до діла"

Понеділок, 26 листопада 2007, 14:47

Блок Віталія Кличка в Київській міській раді закликає блоки Юлії Тимошенко і "Наша Україна - Народна Самооборона" визначити єдиного кандидата в мери Києва у випадку проведення позачергових виборів мера.

Про це говориться в повідомленні прес-служби блоку Кличка, інформує "Обком" із посиланням на "Українські новини".

На думку блоку, критерієм визначення єдиного кандидата в мери має стати довіра до нього городян.

Також блок закликає БЮТ і НУНС найближчим часом провести консультації і погодити свої дії щодо проведення позачергових виборів мера Києва і Київради.

"Уже настав час переходити від слів до діла. Перебування Черновецького на посаді мера столиці занадто дороге "задоволення" для Києва і киян", - сказано в повідомленні.

Як відомо, про свою можливу участь у дострокових виборах мера Києва, якщо вони відбудуться, заявили лідер "Народної самооборони" Юрій Луценко і Кличко, які обидва виступають за висування єдиної кандидатури в мери від БЮТ і НУНС.

У жовтні БЮТ і НУНС домовилися створити коаліцію у Верховній Раді 6-го скликання й ініціювати позачергові вибори мера Києва і Київради.

Екс-мер Києва Олександр Омельченко не має наміру брати участь у позачергових виборах мера Києва у випадку їх проведення.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування