Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Зварич хоче, щоб Єхануров зізнався, що він за "ширку"

Понеділок, 26 листопада 2007, 19:03

Представник НУНС Роман Зварич вбачає в заявах нашоукраїнців Ігоря Кріля та Юрія Єханурова бажання створити широку коаліцію.

"Не можу утриматися від переконання про те, що "непідписанти" угоди говорять про одне, а ,насправді, мають на увазі щось зовсім інше", - прокоментував заяви Єханурова та Кріля Зварич в понеділок.

"Єхануров говорить про зміни до угоди, Кріль про "дерибан" посад, але у мене чомусь при цьому прокрадається думка, що, насправді, вони мають на увазі широку коаліцію", - додав Зварич.

Також він зазначив, що якщо Кріль та інші "непідписанти" не хочуть входити в демократичну коаліцію, то "було б чесно і мужньо з їхнього боку добровільно відмовитись від депутатського мандату".

За його словами, не можна говорити про те, що кандидатура Кириленка на посаду голови Верховної Ради була визначена в непрозорий спосіб, або виходячи з особистих амбіцій.

"Все обговорення, починаючи від президії партії, включаючи політраду і загальні збори депутатів майбутньої фракції, відбувалося відкрито, прозоро, чесно і відверто", - сказав він.

"Кожен мав можливість сказати своє заперечення. На превеликий жаль, пан Кріль, будучи заступником голови партії, з незрозумілих причин не з’являвся на засідання президії. Якщо він має серйозні аргументи, то нехай говорить про це відверто і чесно", - наголосив Зварич.

"Наберіться відваги і висловіть свої справжні бажання, а не тримайте своєю незрозумілою, лукавою позицією в заручниках всіх інших народних депутатів України, які, прагнучи до створення демократичної коаліції, виконують волю не лише керівних органів своїх партій а волю виборців, які голосували за наш блок, а також волю президента Віктора Ющенка", - зазначив він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування