Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіони" не збираються отримувати на горіхи через Тимошенко

Середа, 7 листопада 2007, 09:40

Партія регіонів не має наміру брати участь у роботі виконавчої влади у випадку створення коаліції між БЮТ та "Нашою Україною - Народною самообороною".

Про це повідомляють Українські новини із посиланням на прес-службу Партії регіонів.

Кандидат у депутати Верховної Ради від Партії регіонів Олексій Плотніков нагадує - його партія неодноразово заявляла про те, що буде знаходитись або при владі, або в опозиції.

"Партія регіонів не збирається відповідати за проблеми, які виникнуть в "помаранчевої" коаліції, ми не можемо працювати заступниками міністрів при "помаранчевих", - вважає він.

При цьому Плотніков нагадує, що розмови про фактичне створення коаліції БЮТ і "НУ-НС" передчасні, оскільки депутати ще не зібралися в парламенті.

Як відомо, у жовтні Тимошенко обіцяла забезпечити контрольні функції опозиції у випадку створення коаліції БЮТ і блоку "Наша Україна - Народна самооборона".

За словами Тимошенко, майбутня коаліція готова надати опозиції право очолити Рахункову палату, низку комітетів Верховної Ради, зайняти пости заступників у міністерствах і відомствах, в обласних і райдерждміністраціях, створити пост віце-прем'єра для контролю за роботою уряду з боку опозиції.

Також за надання опозиції посад у Кабінеті міністрів виступив президент Віктор Ющенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування