Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Тимошенко почали "гавкати" на секретаріат Ющенка і пропонувати поради

Вівторок, 16 грудня 2008, 15:15

Управління у зв’язках зі ЗМІ секретаріату Кабінету міністрів заявляє, що якби секретаріат президента не займався речами, на яких не розуміється, в Україні було б менше проблем.

"Останні перипетії із постачанням тепла та гарячої води мешканцям Києва зайве тому підтвердження", - йдеться у заяві, розповсюдженій прес-службою Кабміну.

"Якби президент не підтримав Леоніда Черновецького (якого КРУ на той час уже звинувачувало у нецільовому використанні грошей київської громади) на виборах мера навесні, то кияни не страждали б узимку без тепла та гарячої води", - зазначається в ній.

Управління у зв’язках зі ЗМІ секретаріату Кабміну "вимушене констатувати, що якби секретаріат президента, його керманичі та інші працівники не займалися аматорством і не намагалися займатися тими речами, на яких не розуміються, то в країні не було б багатьох проблем".

"Вже довгий час проблеми виникають там, де їх могло і не бути – майже на порожньому місці їх створюють чиновники з секретаріату Віктора Ющенка. Чи то через "палку" любов до виборців, чи то через так само безмежну "любов" до керівника уряду", - сказано в заяві.

"Дуже хотілося б, щоб працівники секретаріату не створювали зайвих проблем громадянам, а якщо вони хочуть зробити щось корисне для країни, то їм є з ким порадитися – з Кабінетом міністрів, який за Конституцією є виконавчою гілкою влади", - наголошується у ній.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування