Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Януковича обізвали Литвина і Симоненка зрадниками

Вівторок, 16 грудня 2008, 16:33

Партія регіонів наголошує на недостатній кількості голосів в новоствореній коаліції і закликає не витрачати на неї час.

Про це йдеться в заяві Партії регіонів, поширеній прес-службою у вівторок.

"У Верховній Раді фракції НУНС, БЮТ та Блок Литвина підписали лжекоаліцію, яка, не маючи достатньої кількості голосів, але підтримана комуністами, буде реалізовувати антинародну політику", - зазначається в заяві..

Замішана на фальші, на брехні та підступі нова недорахована коаліція має лише одну мету – зберегти при владі уряд Тимошенко, про що свідчить відповідний пункт угоди: „беруть на себе зобов’язання підтримати схвалення програми дій уряду”.

"Коаліційна угода – це суцільне окозамилювання. Вона не містить серйозної програми виходу з кризи. І основу її складають загалом ідеологічні посили, сформульовані прибічниками НАТО та насильницької українізації", - зазначається в повідомленні.

Партія регіонів попереджає про відповідальність перед народом усіх, хто підтримує сьогодні нову помаранчево-комуністичну авантюру, і хто вже через кілька тижнів, після чергового розпаду цього утворення, буде шукати причин і винних у тому, що в них знову не склалося, - сказано в повідомленні.

"Нині не час піддаватися на авантюри. Сьогодні треба об’єднувати зусилля для реалізації антикризової програми, для щоденної важкої праці з подолання тих проблем, які породила бездарна помаранчева команда", - наголошується в заяві.

"Ми виступаємо категорично проти марнування часу і сил суспільства у такий складний для України період", - сказано в документі.

Ми солідарні з народом, який початком страйків і протестів, що вже котиться Україною, висловлює своє „ні” бездарній владі та її комуністичним підтакувачам, також наголошується в заяві.

Партія регіонів також зазначає, що в коаліційній угоді є "питання про пріоритетність вступу в НАТО без референдуму, без згоди українського народу", а також пункт про вилучення з шкільної програми та шкільних бібліотек роману Фадеєва „Молода гвардія”.

"Фракція комуністів не лише не засудила таке святотатство діючої влади, а й підтримує цю владу та її коаліцію своїми голосуваннями в парламенті", - наголошують "регіонали".

"Партія регіонів розцінює цей факт як безпрецедентну зраду комуністів та Блоку Литвина свого народу і своїх виборців. Люди відповідно оцінять такий крок", - наголошується в заяві.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування