Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Москві хочуть поспостерігати, як Богатирьова буде налагоджувати стосунки

Середа, 3 грудня 2008, 19:00

Офіційний представник МЗС Росії Андрій Нестеренко заявляє, що в Москві готові вітати будь-які кроки Києва по позитивному розвиткові російсько-українських відносин.

Про це він сказав, коментуючи створення в Україні Міжвідомчої стратегічної групи по україно-російських відносинах, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Що стосується створення різних структур органами державного управління України, то це суверенна прерогатива влади в Києві. Ми ж у принципі виходимо з того, що повинні вітатися будь-які реальні кроки й заходи, спрямовані на позитивний розвиток і вдосконалювання російсько-українських відносин", - сказав Нестеренко.

"Із зацікавленістю будемо спостерігати за подальшими практичними діями наших українських партнерів", - додав він.

Офіційний представник МЗС підтвердив, що "у Москві незмінно налаштовані на конструктивну, прагматичну, відповідальну взаємодію з Україною по всьому комплексу двосторонніх і міжнародних проблем, у тому числі із залученням існуючих механізмів російсько-української міждержавної комісії, а також у рамках міжурядового діалогу".

Як відомо, раніше президент Віктор Ющенко створив Міжвідомчу стратегічну групу з україно-російських відносин на чолі з секретарем РНБО Раїсою Богатирьовою.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування