Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Львівським аеропортом почнуть займатися до кінця тижня

Вівторок, 16 червня 2009, 20:45

Інвестиційний конкурс на будівництво нового терміналу аеропорту "Львів" можуть оголосити до кінця тижня.

Про це повідомив голова Львівської облдержадміністрації Микола Кміть у вівторок після наради з приводу підготовки львівського аеропорту до чемпіонату Європи з футболу у 2012 році.

"Критичним моментом у підготовці є оголошення конкурсу на будівництво терміналу, адже воно вже двічі прострочено. Спочатку ми чули про 8 червня, потім нам говорили про 15 і обидва ці рішення прострочені", - сказав він. ,

"На нараді заступник міністра транспорту і зв'язку Кравчук сказав, що конкурс може бути оголошений до кінця тижня", - заявив Кміть.

Він також зазначив, що підготовка аеропорту викликає серйозні сумніви, оскільки більшість пунктів, намічених до виконання до кінця червня, так і не виконані.

Крім конкурсу з терміналу, критичним моментом, за словами Кмітя, є те, що не виконано розпорядження міністра транспорту про створення Служби замовника в структурі аеропорту "Львів".

"Моя особиста думка, що відсутня комунікація між підприємством і міністерством", - сказав він, відповідаючи на запитання про причини невиконання розпорядження міністра.

У той же час голова Львівської облдержадміністрації сказав, що, за словами присутнього на нараді заступник міністра транспорту Кравчука, Служба замовника буде створена до кінця тижня.

Але якщо цього не станеться, Кміть пропонує провести конкурс на визначення компанії, яка буде виконувати роль Служби замовника.

"Служба замовника повинна бути створена до кінця тижня. Інший шлях - оголосити конкурс на компанію, яка буде виконувати роль Служби замовника. І це найбільш правильний шлях", - сказав він.

За його словами, на функціонування цієї служби передбачено 15 млн грн.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування