Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ПР може погодитися на пропозицію Литвина

Четвер, 4 червня 2009, 13:46

Блок Юлії Тимошенко повинен вийти зі складу нинішньої коаліції, якщо він хоче створити коаліцію з Партією регіонів.

Про це заявив в інтерв’ю журналістам член НУНС Тарас Стецьків, на питання, чи вийде його фракція з коаліції в разі приєднання до неї ПР.

"З коаліції має виходити не НУНС, а БЮТ", - заявив депутат.

Натомість представниця групи "За Україну" Ксенія Ляпіна заявила, що їхня група буде в опозиції до будь-якої коаліції, в яку увійде Партію регіонів.

Вона висловила переконання, що розширення діючої коаліції буде прикриттям для намірів БЮТ і ПР створити коаліцію на двох.

"Група "За Україну" не входила і в цю коаліцію, вважаючи її прикриттям переговорів ПР і БЮТ. І, ми виявилася праві, на жаль. Тому власне ми не підтримуємо будь-яку спробу обманювати суспільство і створювати ілюзію розширення цієї коаліції. Ідеться про створення коаліції двох фракцій, які будуть домінувати, і ніякі інші фракції не зможуть вплинути на їхню позицію і будуть там для декору", - додала вона.

У свою чергу член фракції ПР Ганна Герман заявила у відповідь на пропозицію голови ВР Литвина щодо розширення діючої коаліції, що для них немає значення, в якому складі працюватиме більшість в разі, якщо вона буде працювати на виведення України з економічної кризи.

На уточнення, чи погодиться ПР приєднатися до нинішньої коаліції, вона відповіла: "Будь-які форми і кроки можна обговорювати".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування