Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Глава Севастополя хоче показати мера лікарям

Середа, 29 липня 2009, 20:33

Голова Севастопольської міськдержадміністрації Сергій Куніцин висловив побоювання з приводу здоров'я голови міськради Валерія Саратова.

"Знаю, що зараз пан Саратов у Києві. Читаю у пресі, що він зробив заяву. Мовляв, на його персону готується замах - ні більше, ні менше. Ну, думає він так і добре, може, нерви підлікувати людині потрібно", - сказав він.

"На День флоту голова міськради влаштовує істерику з приводу недостатньої до нього уваги з боку Чорноморського флоту і демонстративно покидає свято. Зараз заявляє про замах. Манія переслідування?", - Сказав Куніцин.

Також, коментуючи заяву Саратова про те, що замовником замаху є один з високопоставлених чиновників, він сказав: "Я б сказав просто: "Валерій Володимирович, вам би до психіатра". Але це справжній "брудний піар".

"Таке відчуття, що людина, до речі, теж держслужбовець, робить все, щоб його ім'я з приводу і без згадувалося в пресі. Тепер ця історія з замахом", - зазначив голова держадміністрації, повідомляє прес-служба СМДА.

"Упевнений, правоохоронні органи у всьому розберуться, захистять пана Саратова від міфічних кілерів. Якщо треба, адміністрація допоможе - всі разом будемо рятувати Валерія Володимировича. Його б ще лікарям-спеціалістам показати", - сказав Куніцин.

Як відомо, раніше Саратов направив до севастопольської міліції заяву про те, що на нього готується замах.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування