Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Віце-мер Одеси згоден співпрацювати зі слідством

Вівторок, 22 червня 2010, 19:30
У віце-мера Одеси Вахтанга Убірії діагностовано гострий інфаркт міокарда.

Він перебуває у реанімаційному відділенні повідомляє УНІАН з посиланням на адвоката віце-мера Сергія Маковецького.

Адвокат зазначив, що "напередодні лікарями проведено низку досліджень і аналізів, щоб висновок був "залізобетонним і неспростовним", цим лікарі відсікли щонайменші приводи для можливих спекуляцій щодо стану здоров`я Убірії.

Маковецький зазначив, що слідчий Одеського облуправління міліції, який розслідує справу, порушує питання про призначення повторної судово-медичної експертизи.

При цьому захист віце-мера наполягатиме на "включення у відповідну постанову питань, які стосуються, насамперед, оцінки експертами можливості підслідного, з урахуванням стану його здоров`я, перебувати в умовах, відмінних від стаціонару, і про здатність Убірії брати участь у слідчих діях".

Маковецький заявив, що "людині, яка перебуває у такому стані, безумовно, складно брати участь у слідчих діях".

При цьому за словами адвоката, "це не означає, що Убірія відмовляється співробітничати із слідством": "Співпраця зі слідством відбувалася з боку мого підзахисного буквально з самого моменту затримання. Його свідчення зафіксовані в протоколах".

Він спростував, як такі, що "не відповідають дійсності", заяви "деяких високопосадових міліційних чинів" про те, ніби то Убірія відмовлявся віддати зброю, з якої 11 червня зробив постріл під час конфлікту на полігоні твердих побутових відходів "Дальницькі кар`єри", а також, ніби його пістолет було знайдено під час неодноразових обшуків".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: