МОСКАЛЬ ЗНАЙШОВ, ХТО ПОДАРУВАВ МОГИЛЬОВУ "КАДИЛАК"

П'ятниця, 3 вересня 2010, 15:04
Cadillac міністру внутрішніх справ Анатолію Могильову "подарувала" людина, яка не має навіть власного телевізора.

Про це заявив депутат від НУНС Геннадій Москаль під час інтернет-конференції в журналі "Фокус", повідомляє прес-служба "Народної самооборони".

"Руденко Сергій Михайлович, живе в Броварах, не має ні телевізора, ні квартири, ні машини, не займається бізнесом. Це підставна особа. Це - корупційна схема. Хто такий Руденко Сергій Михайлович? Нічого на нього немає", - розповів він.

Москаль пояснив, що при купівлі автомобіля існують обов'язкові платежі, які має сплатити покупець.

"Якщо ви купили машину, то повинні обов'язково заплатити згідно закону 3%-вий внесок від вартості машини в Пенсійний фонд. І чомусь в пенсійний фонд не Руденко платить, а платить управління ДАІ Київської області. І всі інші платежі платить ДАІ. Де логіка тоді?", - запитав депутат.

"Можливо, і треба було купити цей автомобіль. Я ж не говорю, щоб міністр внутрішніх справ їздив свого колегу з Ізраїлю зустрічати на "Жигулях" першої моделі. Але зробіть це нормально, відкрито і прозоро", - зазначив він.

Як відомо, раніше Москаль заявив, що для Могильова купили автомобіль Cadillac ціною понад мільйон гривень.

У МВС заявили, що цю машину було "безоплатно передано у березні цього року до підрозділів міліції Київщини для обслуговування іноземних делегацій".

Водночас Москаль стверджує, що Cadillac міністру подарували на день народження колеги, які скидалися на нього грошима.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News