Азаров побачив, що його підтримує країна

Неділя, 31 жовтня 2010, 22:06
Глава Партії регіонів Микола Азаров вважає, що дані екзит-плів говорять про довіру населення України до політики нинішньої влади.

Про це він сказав на прес-конференції в прес-центрі Партії регіонів.

"У цілому дані екзит-полів показують, що незважаючи на те, що країна нам дісталася у вкрай важкому стані, і півроку недостатньо, щоб показати зміни на краще, тим не менше, люди довіряють політиці президента, політиці уряду, політиці коаліції", - сказав Азаров.

Він зазначив, що не драматизує перемогу в деяких областях або обрання мерами деяких міст представників опозиції.

"Не це головне. Головне, що вибори пройшли чесно", - зазначив Азаров.

"Вибори природно пройшли без будь-якого використання адмінресурсу. Ніхто не заважав громадянам віддати голос, за кого вони вважали за потрібне", - заявив голова Партії регіонів.

За словами Азарова, в очікуванні скарг міжнародних спостерігачів "чергував весь уряд".

"Ми готові були приймати заходи, але головною сенсацією сьогоднішнього дня виявилася відсутність сенсації", - зазначив він.

Азаров також скептично відгукнувся про заяви партії "Батьківщина" оскаржити вибори в європейських судах.

"Нехай звертаються куди завгодно, але перш ніж йти у Європу, їм потрібно пройти процедуру в нашій країні", - заявив прем'єр.

Азаров також звинуватив опозицію в очорненні опозицією результатів виборів в Україні.

"Під час переговорів з європейськими лідерами про зону вільної торгівлі, про укладення договору про асоціацію, нам доводиться спростовувати ту нісенітницю, з якою їх (опозиційні) емісари їздять за кордон і поливають брудом нашу країну, нашого президента, наш уряд і нашу владу", - сказав Азаров.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування