П’яний дебош у Франкфуртському аеропорту зчинив комуніст?

Вівторок, 14 грудня 2010, 09:21

Служба безпеки Франкфуртського аеропорту намагалася зняти з літака депутата від Компартії Андрія Найдьонова та ще п’ятьох осіб.

Про це Уніан розповів "регіонал" Максим Луцький.

"Їх намагалися зняти через нетверезий стан. Однак ситуацію вдалося залагодити", - сказав він.

Луцький також наголосив, що Міносвіти не має стосунку до включення Найдьонова та інших 5 осіб, що причетні до скандалу, у списки делегації на Всесвітній фестиваль молоді та студентів, що проходить в ПАР.

Депутат пояснив, що ця поїздка планувалася ще місяць тому, й ці особи були включені до списку від Міністерства молоді, сім’ї та спорту.

"Після адміністративної реформи це міністерство стало частиною Міносвіти, і саме тому ці особи потрапили до складу делегації, оскільки всі папери були заздалегідь передані до ПАР", - сказав він.

Водночас Луцький заперечив, що депутата-"регіонала" Андрія Пінчука також не пустили до літака через нетверезий стан в аеропорту Франкфурта.

За його словами, інформація про те, що начебто до даного інциденту причетний Пінчук, не відповідає дійсності.

"Коли ми дізналися про даний інцидент, то я, як перший заступник голови комітету Верховної Ради з питань освіти, мав з’ясувати всі обставини даного конфлікту. Я розмовляв телефоном з Андрієм Пінчуком, і той запевнив, що не має до цього жодного відношення, ніхто його з літака не знімав, і вся делегація Міносвіти добралася до ПАР", - сказав Луцький.

Як відомо, за даними низки ЗМІ, українську делегацію з Міністерства науки і освіти, молоді та спорту не пустили у літак у Франкфуртському аеропорті через нетверезий стан.

У МЗС підтвердили, що кілька членів української делегації намагалися в аеропорту "Франкфурт" в нетверезому вигляді потрапити на борт літака, що прямував в Йоганнесбург, однак не повідомили, чи були серед них депутати.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування