Тимошенко хоче нацькувати Генпрокуратуру на Азарова, Клюєва і Ко

Четвер, 2 грудня 2010, 14:55

Юлія Тимошенко проситиме Генпрокуратуру перевірити інформацію про незаконне використання бюджетних коштів на користь членів родин представників уряду та регіональної влади.

Про це вона повідомила у четвер перед будівлею Головного слідчого управління Генпрокуратури, куди прийшла на допит, повідомляє прес-служба БЮТ.

"Я принесла мої звернення, а також депутатські запити до генерального прокурора, які стосуються тих журналістських розслідувань, які були оприлюднені, щодо перерахунку Азаровим 150 мільйонів на рахунок свого сина і на приватні рахунки приватних компаній першого віце-прем'єр-міністра Клюєва і голови Донецької облдержадміністрації Близнюка - майже 400 мільйонів гривень", - сказала Тимошенко.

Лідер партії "Батьківщина" переконана, що Генеральна прокуратура зобов'язана відреагувати на такі зловживання з боку високопосадовців.

"Я хочу сьогодні задати ці питання прокурору і, власне, отримати відповідь. Я хочу долучити ці документи до протоколу допиту для того, щоб прокуратура була проінформована про злочин, який сьогодні скоюється", - наголосила вона.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News