Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Губернатор обіцяє підлеглим відрізати пальці

Вівторок, 22 лютого 2011, 18:09

Голова Хмельницької облдержадміністрації Василь Ядуха наголошує, що влада має бути максимально наближеною до людей.

Про це він сказав на засіданні колегії ОДА, повідомляє УНІАН.

"Люди хочуть бачити конкретику. Кожен з чиновників має показати приклад своєї роботи. Навіть ті зрушення, які є в області, не знімають з нас відповідальності", - сказав Ядуха.

За його словами, згідно з комплексною оцінкою соціально-економічного розвитку регіонів України, торік Хмельниччина посіла 21-ше місце серед інших областей.

Найгірше спрацювали Білогірський, Хмельницький, Славутський райони та Кам’янець-Подільский. Крім того, в області не вдалося стабілізувати притік інвестицій та обсяги будівництва.

Водночас губернатор попередив голів райдержадміністрацій про персональну відповідальність за соціально-економічні показники.

"Шановні мої, колеги! Хто має займатися вирішенням проблем у районах, зокрема ціновою політикою? Ми розуміємо, що це політичне питання, і проблем з продуктами харчування немає. Тому попросив би не кивати один на одного, бо пальці, особливо вказівний, за це треба відрізати. Тоді буде все як потрібно", - сказав Ядуха, звертаючись до голів РДА.

Він також зауважив, що голови райдержадміністрацій та мери міст мають працювати злагоджено.

 "Штани ніхто не годен за кожним носити. Міський голова з керівником району постійно між собою мають спілкуватися та виручати продукцією харчування. На полиці завжди мають бути товари за доступними цінами", - зазначив Ядуха.

За його словами, поки що на Хмельниччині найнижчі ціни на продукти харчування.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування