Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Онопенко написав пояснювальну на 25 сторінок

Четвер, 10 березня 2011, 14:57

Глава Верховного Суду Василь Онопенко спростовує закиди групи суддів, які ініціюють його відставку з посади.

Аргументи Онопенка з цього приводу містяться у його поясненні щодо питань, порушених у поданні про висловлення недовіри главі Верховного суду, повідомляє УНІАН.

Зокрема, Онопенко заявляє, що подання про висловлення йому недовіри не є вмотивованим, що суперечить закону про судоустрій і статус суддів.

Характеризуючи це подання, Онопенко зазначає, що його мотивація "носить декларативний та суперечливий характер, більшість його положень є взагалі надуманими, висловлені в ньому твердження не відповідають дійсності, а висновки є безпідставними".

Загалом пояснення глави Верховного суду містяться на 25 сторінках тексту.

Підсумовуючи викладене у поясненні, Онопенко заявляє, що його аргументи є підставою для однозначного висновку про те, що ініціювання питання про висловлення йому недовіри позбавлене будь-яких правових підстав, а внесене на розгляд пленуму Верховного Суду подання є фактично і юридично необґрунтованим.

Як відомо, на 11 березня заплановано пленум Верховного суду з питання висловлення недовіри главі суду Онопенку, яке ініціюється групою суддів Верховного суду.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: