Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Тимошенко побачили, що "Сегодня" піде за Kyiv Post

П'ятниця, 15 квітня 2011, 18:44

В адміністрації президента неабияк розлючені на редакцію газети "Сегодня" та її власників.

Про це заявили в прес-службі партії "Батьківщина", коментуючи заяву редакції газети Kyiv Post про початок страйку на знак протесту проти цензури з боку видавця.

"Протягом місяця в Україні з політичних причин закривається вже друге видання. Не встигли ми ще звикнути до відсутності "Газети по-київськи", як послана Януковичем смерть постукала в двері редакції газети Kyiv Post", - йдеться в прес-службі.

"Враховуючи останні сплески цензури в друкованих ЗМІ, у "БЮТ-Батьківщині" дуже побоюються і за долю газети "Сегодня". Попри те, що ця газета належить одному із видних членів Партії регіонів та її важко назвати об’єктивною і неупередженою, однак і там трава інколи пробивається через асфальт", - зазначається в повідомленні.

"За нашими даними, в адміністрації президента неабияк розлючені на редакцію газети "Сегодня" та її власників", - уточнили в прес-службі.

"Приводом для гніву став шокуюче відвертий фоторепортаж розкішного маєтку Януковича, який розкинувся на 137 гектарах "Межигір’я" і де навіть з висоти пташиного польоту видно, як казиться із жиру президент", - заявили в партії Тимошенко.

"Очевидно, що Янукович та його соратники не тиснутимуть безпосередньо на редакцію газети "Сегодня", однак робитимуть це через власників видання", - йдеться в заяві прес-служби.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: