"Регіони": екс-чиновник, який бив рибалок, - член партії Яценюка

Четвер, 21 квітня 2011, 16:19

Екс-глава Заставнинської райдержадміністрації Михайло Бойчук є главою місцевої організації партії "Фронт змін".

Як повідомили у прес-службі регіоналів, "ВО "Батьківщина", не володіючи істинною інформацією про ці події та свідомо маніпулюючи суспільною свідомістю, у низці своїх заяв намагається прив’язати Бойчука та його спільників до Партії регіонів".

"Сьогодні було офіційно підтверджено, що Бойчук, його родичі та охоронці ставка – учасники інциденту – не мають і ніколи не мали відношення до Партії регіонів", - йдеться у повідомленні.

"Більше того, за оприлюдненими документами реєструючих органів, Бойчук станом на 21.04.2011 значиться главою Заставнинської районної організації політичної партії "Фронт змін", - наголосили у Партії регіонів.

У прес-службі заявили: "Голослівні намагання політичної партії ВО "Батьківщина" прив’язати заставнівських негідників до нашої партії розцінюємо як невдалу спробу політичних банкрутів від Тимошенко переключити увагу суспільства з вчорашнього вироку їхньому однопартійцю Лозінському".

Також, як зазначається у повідомленні, у "Батьківщині" хочуть відволікти увагу від "дій самої Юлії Тимошенко при підписанні газових угод з Росією у 2009 році, що призвели до зради національних інтересів України".

"Ми визнали помилку, допущену з рекомендацією на призначення Бойчука і вчасно її виправили. Ми вимагаємо повного і об’єктивного покарання заставнівських правопорушників, але ми не закликаємо нагороджувати їх орденами, як це робила свого часу ВО "Батьківщина" по відношенню до Лозінського", - наголосили регіонали.

Як відомо, 16 квітня у райцентрі Заставна кілька озброєних рушницями чоловіків у присутності Бойчука жорстоко побили чотирьох місцевих жителів, які вирішили порибалити на одному з платних ставків "Блакитна нива".

Прокурор Чернівецької області Петро Коваль підтвердив факт побиття і катування Бойчуком, його родичами й охоронцями чотирьох рибалок.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування