Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Рудьковський заперечує, що одержав благословення в "папи римського"

Середа, 3 серпня 2011, 12:33

Микола Рудьковский шкодує, що його конкурент на виборах голови СПУ Олександр Мороз використовує "брудні методи" внутрішньопартійної боротьби.

Про це він розповів в інтерв'ю "Комерсант-Україна".

Рудьковский поскаржився, що частина делегатів просто не змогла приїхати на з'їзд, тому що той збирався в авральному режимі, за тиждень.

"Не буду заперечувати – я спираюся на більш молоду частину партії, і в неї було більше причин не приїхати на з'їзд через зайнятість. Велика частина людей, що підтримали Сан Санича,– старшого віку, що мають більше часу у своєму розпорядженні. Сподіваюся, що на наступний етап з'їзду зберуться всі", - заявив Рудьковський.

"Я публічно звернувся до всіх членів партії, у тому числі і до Олександра Олександровича, з проханням проводити внутрішньопартійну дискусію в рамках партії, а не виносити її назовні і не пробувати топити один одного публічно. Це понизить потенційний рейтинг довіри до соціалістів", - заявив він.

"Мені дивно чути, що я "дослухаюся до когось із влади". За весь час своєї політичної діяльності я дослухався тільки до своєї совісті і партійної позиції. Одним словом, мені шкода, що у внутрішньопартійній боротьбі використовуються брудні методи, які шкодять авторитету партії в цілому", - підкреслив політик.

Він також заявив, що слова про підтримку Рудьковського "папою римським" (натяк на Партію регіонів) – "відверта брехня одного з функціонерів, що використовував інтерес ЗМІ до нього з метою особистого піару".

"Я ніколи про це не заявляв і по цьому питанню навіть звернувся в суд – щоб ваша газета спростувала слова цієї людини. Повторюю: я з жодною людиною не погоджую свою політичну позицію, тим більше з якоюсь партією або чиновником. Соціалісти будуть в опозиції, незважаючи на те, хто очолює уряд – нинішній прем'єр або минулий", - заявив він.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування