Власенко: Азаров збрехав студентам про Тимошенко

Четвер, 1 вересня 2011, 13:50

Прем’єр Микола Азаров збрехав студентам про справу Юлії Тимошенко, заявляє її адвокат Сергій Власенко.

За його словами, виступаючи у четвер перед студентами, Микола Азаров "вкотре збрехав українському суспільству, заявляючи речі, про які він не має жодного поняття".

Зокрема, Азаров зазначив, що Тимошенко підробила директиви та передала їх голові НАК "Нафтогазу" Олегу Дубині.

"По-перше, Азаров, як людина, яка особисто курує цю справу Тимошенко, повинен знати, що Тимошенко підписувала власні директиви, а не директиви Кабміну та скріплювала їх своїм підписом та печаткою", - сказав Власенко.

"По-друге, Азаров, як керівник уряду, повинен знати, що його Міністерство юстиції, очолюване Лавриновичем, чітко зазначило, що ніяких директив не було потрібно і що Тимошенко мала всі повноваження підписувати власні директиви", - додав він.

Крім того, Власенко заявив, що ніколи цей документ не передавався на підпис Дубині.

"Його завізував і підписав міністр палива та енергетики Продан, про що знає вже кожна дитина, яка слідкує за цим процесом, окрім брехливого прем'єр-міністра", - наголосив він.

"Азаров заявляє, що Україна крокує в Європу, але я не уявляю собі, щоб до винесення вироку суду в будь-якій європейській країні прем'єр-міністр держави дозволяв собі оголошувати вирок у справі. Мені дуже цікаво, як після всього цього президент Янукович буде розповідати іноземним послам, що українська влада не впливає на українські суди", - додав Власенко.

Як відомо, під час відкритої лекції для студентів Київського національного університету ім. Шевченка у четвер Азаров заявив, що Тимошенко судять за фальсифікацію урядових директив для газових переговорів з керівництвом РФ.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування