Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Справу Ющенка можуть закрити?

П'ятниця, 2 вересня 2011, 10:48

Екс-президент Віктор Ющенко досі не здав кров на нові аналізи у справі про його отруєння.

Про це повідомило газеті "Сегодня" джерело в Генпрокуратурі.

За словами джерела, Ющенко не пояснює мотивів відмови, а просто ігнорує запрошення.

Інформоване джерело в прокуратурі висунуло дві версії такої поведінки колишнього президента, визнаного потерпілим:

"Або Ющенко не бажає відповідати на запитання, які б викрили його у свідомо неправдивих свідченнях (про те, що отруєння було), або не прагне підставляти людей, які задумували всю цю діоксинову "спецоперацію" на догоду тодішньому політичному моменту, у результаті якої Ющенко й став президентом".

"Але й у тому, й у іншому випадку його самого вже можна притягати до кримінальної відповідальності. А ось чи підуть на це Віктор Пшонка і Ренат Кузьмін, не ясно", - сказало джерело.

За словами співрозмовника, "у ГПУ говорять, що справу взагалі швидко припинять за статтею про відсутність складу чи навіть події злочину".

"Кузьмін недвозначно давав зрозуміти, що не вірить у версію про отруєння, а відмовою здавати кров "потерпілий" сіє ще більше сумнівів у тому, а чи не була це просто закономірна реакція організму на непосильну кількість випитого алкоголю, та ще й перемішаного один з одним", - сказало джерело газети в ГПУ.

"Навіть алкаші знають, що пиво й горілка – гримуча суміш. А Ющенко тоді пив усе підряд. Навіть здорова підшлункова такого удару не витримає... Словом, крапку в цій тривалій історії сьогодні ставити рано", - пише видання

За інформацією "Сегодня", зараз розслідуються декілька версій отруєння Ющенка.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування