У рані хлопця з футболкою "Спасибо жителям..." знайшли порох

Середа, 21 вересня 2011, 13:54

У рані руки постраждалого за носіння футболки "Спасибо жителям Донбасса..." Андрія Ореста виявлено залишки пороху.

Про це повідомляє Олександр Данилюк на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Щойно в рані Андрія Ореста експертами Київського міського бюро судових експертиз Олександром Юрченком та Анхем Мікоян було виявлено залишки пороху", - написав Данилюк.

За його словами, встановлено, що поранення було здійснено вогнепальною зброєю.

"Ми вдячні експертам, що вони не піддались на тиск режиму і не підтвердили брехню МВС про нанесення поранення перфоратором", - додав він.

Нагадаємо, раніше у столичній міліції заявили, що хлопець, в якого нібито стріляли через футболку "Спасибо жителям Донбасса", насправді пошкодив руку перфоратором.

Як відомо, у понеділок ввечері активіст "Спільної справи" Олександр Данилюк повідомив, що двоє чоловіків вистрелили в хлопця, який відмовився зняти футболку "Спасибо жителям Донбасса".

За його словами, згодом хлопця відвезли до лікарні, де йому була надана невідкладна медична допомога.

6 вересня офіс компанії "ПростоПрінт" захопив УБОЗ нібито через друк футболок з написом "Спасибо жителям Донбасса…".

Потім прес-служба МВС у Києві заявила, що обшук у Prostoprint пов'язаний із підробкою сувенірної продукції до Євро-2012.

15 вересня бійці спецпідрозділу міліції "Беркут" відбирали у торгівців футболки та чашки з написами "Спасибо жителям Донбасса", які торговці реалізували на Майдані Незалежності.

У понеділок стало відомо, що власнику "Prostoprint" Денису Олейникову погрожують і він має намір вивезти свою сім’ю за межі України.

Крім того, у вівторок Управління по боротьбі з організованою злочинністю заарештувало сервера з макетами футболок "Спасибі жителям Донбасу".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування