Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Міліція стверджує, що хлопець у скандальній футболці пошкодив руку перфоратором

Середа, 21 вересня 2011, 12:47

У столичній міліції стверджують, що хлопець, в якого нібито стріляли через футболку "Спасибо жителям Донбасса", насправді пошкодив руку перфоратором.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби київської міліції.

За її даними, перевірка встановила, що особа, яка називалася Андрієм Орестом та нібито потерпіла від протиправних дій невідомих, "насправді є 20-річним мешканцем Кривого Рогу з зовсім іншим ім’ям".

"За його словами, до столиці цей громадянин приїхав відвідати місцеві визначні пам’ятки, мешкає у наглядно знайомих громадян", - сказано у повідомленні.

"19.09.2011 близько 19.30 нібито потерпілий звертався за медичною допомогою до одного з травмпунктів Подільського району. Лікарю він повідомив, що отримав травму долоні під час роботи перфоратором. Після огляду рани цьому громадянину було поставлено діагноз - колото-рвані рани лівої кісті", - додали в міліції.

Рука постраждалого, пошкоджена, за версією міліції, перфоратором. Фото Спільної справи
 

За словами травмованого, близько 18.30, коли безпосередньо отримав травму, він звертався за допомогою до офісу певної обласної незалежної професійної спілки працівників торгівлі та послуг у Подільському районі.

Там, за даними міліції, наглядно знайомий громадянин на ім’я Сергій, без пояснень, сфотографував пошкоджену руку.

"На думку потерпілого, саме Сергій, без відома та згоди травмованого, надав інформацію про вигадану подію інтернет-виданням", - сказано у повідомленні.

Прес-служба також продемонструвала заяву до міліції, яку нібито написав травмований, у який він просить за фактом отримання травми руки перевірку не проводити.

Заява від громадянина, який пошкодив руку перфоратором. За версією міліції, його видали за підстріленого

Відділ зв’язків з громадськістю ГУМВС України у Києві звертається до всіх працівників ЗМІ та інтернет-видань з проханням "ставитися до виконання своїх обов’язків відповідально, поширювати лише достовірну, перевірену інформацію, як того вимагає чинне законодавство".

Як відомо, у понеділок ввечері активіст "Спільної справи" Олександр Данилюк повідомив, що двоє чоловіків вистрелили в хлопця, який відмовився зняти футболку "Спасибо жителям Донбасса".

За його словами, згодом хлопця відвезли до лікарні, де йому була надана невідкладна медична допомога.

6 вересня офіс компанії "ПростоПрінт" захопив УБОЗ нібито через друк футболок з написом "Спасибо жителям Донбасса…".

Потім прес-служба МВС у Києві заявила, що обшук у Prostoprint пов'язаний із підробкою сувенірної продукції до Євро-2012.

15 вересня бійці спецпідрозділу міліції "Беркут" відбирали у торгівців футболки та чашки з написами "Спасибо жителям Донбасса", які торговці реалізували на Майдані Незалежності.

У понеділок стало відомо, що власнику "ПростоПрінта" Денису Олейникову погрожують і він має намір вивезти свою сім’ю за межі України.

Крім того, у вівторок Управління по боротьбі з організованою злочинністю заарештувало сервера з макетами футболок "Спасибі жителям Донбасу".

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування