Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У брата Литвина заявили, що Мельниченка доручили не випускати

Середа, 7 вересня 2011, 23:26

Причиною відмови Миколі Мельниченку в перетині кордону стало доручення іншого правоохоронного органу про заборону виїзду його за межі України.

Про це повідомляє Відділ взаємодії зі ЗМІ та зв'язків з громадськістю Державної прикордонної служби України, передає "Інтерфакс-Україна".

"7 вересня 2011 року в пункті пропуску "Краковець" було відмовлено у перетинанні державного кордону в Республіку Польща громадянину України Мельниченко Миколі Івановичу. Причиною відмови стало відповідне доручення іншого правоохоронного органу про заборону виїзду його за межі України", - уточнили прикордонники.

"За фактом виконання зазначеного доручення прикордонники Мостиського загону поінформували громадянина Мельниченка і винесли відповідне правове рішення", - зазначили у відомстві.

"Процедура оформлення проходила в коректній формі, претензій до прикордонного наряду Мельниченко не висловлював. Після вручення письмового рішення пан Мельниченко і супроводжуючі його особи залишили пункт пропуску", - наголошується в повідомленні.

Також Держприкордонслужба підкреслює, що відомство діяло виключно в рамках своєї компетенції та наданих чинним законодавством повноважень і стверджує, що "інша інтерпретація цих подій є недостовірною".

Раніше Мельниченко заявив, що його в середу прикордонники не випустили з України.

У повідомленні зазначено, що Мельниченко був офіційно запрошений для виступу на економічному форумі в Польщі 8 вересня.

Як відомо, Державну прикордонну службу України очолює рідний брат спікера Володимира Литвина - Микола.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування