У міліції відмовилися говорити, звідки у скандального УБОЗівця дорогий Porsche

Понеділок, 17 жовтня 2011, 14:08

У київській міліції відмовилися надавати інформацію щодо джерел доходів заступника начальника відділу київського УБОЗ Максима Брязкала.

Про це повідомив начальник Київського УБОЗ Плужника у відповідь на запит "Української правди", в якому містилося прохання надати декларацію про доходи Брязкала.

Редакція УП, зокрема, намагалася з’ясувати, за які кошти було придбано автомобіль Porsche Cayenne Turbo, яким користується Брязкало.

 

Начальника УБОЗ обґрунтував відмову тим, що запитувана інформація є "конфіденційною" і може поширюватися лише за згодою особи, якої вона стосується.

"Крім того, Брязкало не належить до категорії осіб, майновий стан якого підлягає оприлюдненню відповідно до ст. 12 Закону "Про засади запобігання і протидії корупції", - сказано у відповіді на запит.

Крім того, як наполягає Плужник, такі відомості про особу є інформацією "з обмеженим доступом".

Як відомо, нещодавно директор компанії ProstoPrint Денис Олейников розмістив у своєму Facebook фото Porsche Cayenne Turbo Брязкала ціною у 60-150 тисяч доларів.

Раніше Олейников заявляв, що захопленням офісу ProstoPrint керував "заступник начальника відділу УБОЗ Києва Брязкало Максим Миколайович, службове посвідчення KM142498".

"На справу" він прибув на тюнингованому Порше Кайєн, держномер АА 4643 IX, цю ж "гарненьку машинку" можна щодня бачити на парковці біля будівлі УБОЗу", - повідомляв він.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування