"Регіонал": Ніхто не дасть із вилами захоплювати владу

Вівторок, 29 листопада 2011, 08:29

Заступник голови фракції Партії регіонів Вадим Колесніченко вважає, що влада не повинна відчувати своєї відповідальності за смерть учасника акції протесту в Донецьку.

Він заявив, що під час подібних акцій висуваються нелогічні вимоги, а самі вони скеровуються політиками, що раніше втратили владу, передає Радіо "Свобода".

"До цієї смерті нинішня влада має дуже опосередковане відношення", - заявив Колесніченко.

"Акції протесту – це лише мобілізаційна перевірка тих, хто має працювати постійно на акціях протесту лише заради захоплення влади", - переконаний він.

"Ці акції скеровуються з одного місця – ті ж самі політичні сили, які не можуть жити без влади. А інструментарій вони мають той самий", - стверджує "регіонал".

"Жодних революцій у країні не буде. Ніхто не дасть із вилами чи з кийками захоплювати владу", - додав Колесніченко.

Як відомо, у неділю ввечері у Донецьку помер один із учасників акції протесту чорнобильців проти скорочення їм виплат. Це сталося під час згортання одного з наметів під Пенсійним фондом Донецької області, де протестували чорнобильці.

У понеділок, 28 листопада, у Донецьку сотні мітингувальників-пенсіонерів, які назвали себе членами спілки ошуканих вкладників, прийшли до будівлі Донецької обладміністрації з вилами та лопатами і вибили двері.

Вони вимагали зниження комунальних тарифів та дотримання прав пільговиків, зокрема, "дітей війни" і чорнобильців.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News