ГАЗЕТА АХМЕТОВА ЗАЛИШИЛАСЯ БЕЗ ГОЛОВРЕДА І ГЕНДИРЕКТОРА

Вівторок, 17 січня 2012, 10:16

Наглядова рада "Сегодня Мультимедіа" прийняла рішення звільнити головного редактора Ігоря Гужву і задовольнити заяву про відставку гендиректора "Сегодня Мультимедиа" Олени Громницької.

Про це йдеться в повідомленні, розміщеному на сайті газети.

У ньому сказано, що в період з 13 грудня 2011р. по 17 січня 2012 р. проводилося розслідування за фактом звернення редакційного колективу і генерального директора.

"Розслідування показало необхідність підвищення прозорості практик, методів і процесу прийняття рішень всередині "Сегодня Мультимедіа". У той же час системних порушень виявлено не було", - сказано в повідомленні.

Однак наглядова рада "Сегодня Мультимедіа" прийняла рішення про зняття з посади головного редактора газети "Сегодня" Ігоря Гужви і припинення трудових відносин з ним.

"Це рішення продиктоване незгодою Гужви з підходами Наглядової ради до подальшого розвитку компанії, до впровадження принципів колегіальності, відкритості та прозорості в процеси прийняття рішень. Крім того, Гужва зайняв деструктивну позицію по відношенню до видавничого дому та видання", - йдеться в повідомленні

Водночас наглядова рада також ухвалила рішення "задовольнити прохання Олени Громницької про відхід з поста генерального директора "Сегодня Мультимедіа" за власним бажанням".

"Ми з повагою ставимося до рішення пані Громницької, хоча і шкодуємо про нього, оскільки звинувачення, висунуті на її адресу в ході розслідування, не підтвердилися. При цьому видавничий холдинг показав стійку і позитивну динаміку зростання економічних показників у вересні - грудні 2011 року", - йдеться в заяві.

Як відомо, 9 грудня у зв'язку зі службовим розслідуванням була відсторонена від виконання обов'язків генеральний директор холдингу "Сегодня Мультимедіа" Олена Громницька.

13 грудня було оголошено про відсторонення й редактора газети Ігоря Гужви.

Редакція, незгодна з політикою Громницької, оголосила про передстрайковий стан.

Оприлюднення результатів службового розслідування було заплановано на 17 січня.

17 січня також була оприлюднена заява трудового колективу газети "Сегодня", де висловлювалася надія, що "тепер Ігор Гужва повернеться до виконання своїх обов'язків".

"Ми впевнені, що повернення Ігоря Гужви дозволить стабілізувати ситуацію в компанії та покінчити із тривалим періодом невизначеності в роботі редакції", - сказано в заяві.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування