Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

Гриценко й Катеринчук підписали маніфест із Королевською

Неділя, 22 січня 2012, 14:58

Лідер партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко, "Європейської партії" Микола Катеринчук та УСДП Наталія Королевська підписали Маніфест громадянської солідарності.

Як повідомляє прес-служба УСДП, Королевська під час акції Громадянський День соборності "Україна єдина" заявила, що День Соборності - це прекрасна можливість продемонструвати єдність опозиційних сил та народу.

Під час акції громадянські активісти з'єднали береги Дніпра 200-метровим прапором України.

Крім того, Королевська, її перший заступник Євгеній Суслов, а також Гриценко, Катеринчук разом з громадянськими лідерами підписали Маніфест громадянської солідарності.

Як зазначає прес-служба УСДП, до участі у заході були запрошені і представники опозиційних сил.

19 січня всім учасникам КОД, а також "Удару" Віталія Кличка і "Громадянської позиції" Анатолія Гриценка були направлені листи з пропозицією приєднатися до акції та підписати Маніфест громадянської солідарності.

Ініціаторами проведення Громадянського Дня соборності "Україна єдина" виступили громадські об'єднання, зокрема громадянський рух "Вперед!", Всеукраїнський комітет "Наступ", громадська організація "Підприємці Поділля".

Про участь в акції заявили організації з усієї України, зокрема Союз перевізників, Асоціація фермерів України, громадська організація "Діти війни", представники чорнобильського руху та козацтва.

Як повідомлялося, Гриценко не підписав угоду про об'єднання, підписану лідерами опозиційних політичних сил у неділю на Софійській площі.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування