Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Податківці кажуть, що обшук у Авакова проводили не вони

Вівторок, 31 січня 2012, 16:26

Державна податкова адміністрація у Харківській області спростовує, що її працівники проводили обшук у квартирі екс-голови Харківської облдержадміністрації Арсена Авакова.

"У провадженні слідчих податкової міліції відсутні кримінальні справи, порушені щодо екс-голови Харківської облдержадміністрації Арсена Авакова", - сказано в повідомленні відомства.

"Тому постанови про проведення обшуків у приміщеннях, які належать Авакову, не виносились та подання щодо їх проведення до суду не подавались", - повідомляють податківці.

"З огляду на це, інформація про те, що сьогодні вранці, 31 січня 2012 року, працівниками податкової міліції розпочато обшук у квартирі екс-голови Харківської облдержадміністрації Арсена Авакова, не відповідає дійсності", - заявляє прес-служба ДПС.

У вівторок вранці представник прес-служби облорганізації "Батьківщини" заявив, що у харківській квартирі на Салтівці, де вже більше 2 років не проживає сім'я Авакова, почався обшук.

Згодом місцеве видання "Главное" повідомило, що у будинку на Мироносицькій, де знаходиться квартира Авакова, представники податкової міліції у супроводі співробітників УБОЗ розпочали обшук.

"Здається, у них при собі є якесь направлення з облпрокуратури", - повідомило джерело видання.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування