Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Тимошенко заявили, що Єхануров їй був не потрібен навіть безплатно

Понеділок, 13 лютого 2012, 15:30

Прес-секретар Юлії Тимошенко Марина Сорока спростовує, що БЮТ намагався грошима заманити Юрія Єханурова в свої лави.

"Хочу заспокоїти Юрія Івановича, що він ніколи – не тільки за гроші, а й безкоштовно – не був потрібний Юлії Тимошенко", - заявила вона "Українській правді", коментуючи відповідну заяву Єханурова.

За словами Сороки, з того часу, як тодішній президент Віктор Ющенко звільнив Юлію Тимошенко з посади прем’єра та призначив на неї Єханурова, "який потім разом з Ющенком та керівником "Нафтогазу України" Олексієм Івченком зруйнували газові домовленості", Тимошенко "не вела ніяких переговорів з Юрієм Єхануровим".

Прес-секретар Тимошенко нагадала, що Єхануров був звільнений з посади міністра оборони Юлією Тимошенко через підозру в корупції.

Як відомо, у травні 2009 року Тимошенко ініціювала розгляд Верховною Радою звільнення міністра оборони Єханурова, який очолював міністерство з грудня 2007 року.

Перед цим головне Контрольно-ревізійне управління виявило незаконну передачу Міноборони 53-х земельних ділянок загальною площею 266 га, а також порушення при закупівлі продовольства та паливно-мастильних матеріалів для військових.

5 червня 2009 року Єхануров був звільнений із посади міністра оборони.

Прем'єр-міністром України він був із вересня 2005-го до серпня 2006 року, після першої каденції Тимошенко.

Саме голос "нашоукраїнця" Єханурова став вирішальним при затвердженні у Верховній Раді кандидатури Тимошенко на посаду прем’єра у 2007 році. За даними "УП", перед цим йому дзвонив сам Ющенко

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування