Балога вважає, що Росія одумається і поверне "зимовий" час

Субота, 4 лютого 2012, 09:17

Міністр надзвичайних ситуацій Віктор Балога прогнозує, що Російська Федерація найближчим часом перегляне рішення про відмову переходу на "зимовий" і "літній" час.

"Росія зробила помилку, і повірте, що пройде дуже короткий час, максимум рік-півтора, і Росія перейде на той же принцип, який був до прийняття ними рішення про те, щоб не переходити", - сказав він в ефірі телеканалу "Інтер" в п'ятницю ввечері.

Балога зазначив, що в Україні це питання перейшло у політичну площину, але, в кінцевому підсумку, "розум узяв гору в Верховній Раді".

Міністр також переконаний, що об'єднання МНС і міністерства внутрішніх ситуацій в Україні відбудеться до кінця 2012 року.

"Рано чи пізно це об'єднання буде, і це об'єднання ініціював Балога, ще в січні 2011 року, я це питання поставив перед президентом, що якщо ми рухаємося в Європу, то ми повинні реформувати систему МВС і систему МНС", - зазначив він.

"Фіналізація однозначно до кінця року буде, об'єднання цих двох відомств відбудеться", - упевнений Балога.

Як повідомлялося, в Росії в ніч на 27 березня востаннє були переведені стрілки годинника на "літній" час. Починаючи з осені 2011 року, згідно з розпорядженням президента РФ Дмитра Медведєва, практика переходу на "зимовий" і "літній" час скасовується.

Інтерфакс-Україна

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: