Міліція взялася за побиття журналіста "Репортерів"

Вівторок, 7 лютого 2012, 17:28

Міліція розпочала дослідчу перевірку за фактом побиття представника міжнародної журналістської організації "Репортери без кордонів" в Україні Оксани Романюк.

Про це повідомили у Головному управлінні МВС в Києві, передає УНІАН.

При цьому в міліції зауважили, що паралельно проводиться перевірка щодо законності надання фізичній особі органами виконавчої влади Києва дозволу на встановлення МАФів.

В міліцейському главку також наголосили, що потерпілій було виписано направлення на проходження судово-медичної експертизи для зняття побоїв з метою встановлення їхнього ступеню важкості.

Також встановлюється особа, яка завдала удару молодій жінці.

Як відомо, представника міжнародної журналістської організації "Репортери без кордонів" в Україні вдарили кулаком в обличчя, перешкоджаючи знімати на мобільній телефон забудову під будинком, де вона мешкає.

Інцидент стався вночі з 6 на 7 лютого, коли невідомі особи проводили будівельні роботи під будинком на проспекті Свободи, 24 у Києві (житловий масив Виноградар).

Забудовники встановлювали під будинками МАФи (малі архітектурні форми), вирізаючи дерева та намагаючись розташувати МАФи на дитячому і спортивному майданчиках.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування