Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Єфремов: як можна звинувачувати владу у скандалі Забзалюка й Рибакова?

Четвер, 9 лютого 2012, 13:17

У Партії регіонів запевняють, що влада не причетна до скандалу між групою Ігоря Рибакова у Верховній Раді та Романом Забзалюком.

Про це заявив лідер фракції Олександр Єфремов на брифінгу у парламенті у четвер.

Він сказав, що ситуація має бути розглянута регламентним комітетом Верховної Ради та в Генеральній прокуратурі на предмет "свідомих провокацій".

"Я не знаю, хто може звинувачувати владу у цій ситуації. Один з депутатів, обраних за списком БЮТ, нібито дав хабара іншому депутату від БЮТ – і при цьому говорять, що фракція ПР має до цього якесь відношення", - обурився Єфремов.

"За такої постановки питання можна звинуватити кого завгодно і в чому завгодно. Але загалом мені неприємно, що серед депутатів опозиційних фракцій постійно відбуваються такі речі. Слава богу, всередині нашої фракції такого нема", - заявив він.

Як відомо, раніше депутат Забзалюк заявив, що за вихід із фракції "БЮТ-Батьківщина" і перехід у групу "Реформи заради майбутнього" та дії під її керівництвом йому пропонували 450 тисяч доларів.

Також він стверджував, що група "Реформи заради майбутнього" робила все з відома Адміністрації президента та її дії були направлені проти "БЮТ-Батьківщини".

"Українська правда"

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: