Мама Оксани Макар розповіла, куди витратить зібраний на лікування мільйон

П'ятниця, 30 березня 2012, 14:01

Мама померлої жертви миколаївських ґвалтівників Оксани Макар Тетяна Суровіцька купить на зібрані для лікування дочки гроші "найкрасивіший пам'ятник".

Про це вона розповіла в інтерв'ю газеті "Сегодня".

"Зараз всі переживають про гроші, які люди жертвували на лікування Оксани (на її рахунок перевели близько мільйона гривень). Не переживайте. Я куплю Оксані найкрасивіший пам'ятник. Ще передам гроші на лікування Олександри Попової (побита в Миколаєві дівчина), - пояснила Суровіцька.

Мати Оксани вже купила труну і весільну сукню, в якій поховають доньку.

"Ці нелюди Оксані просто не дали шансу вийти заміж ... Люди на вулиці плакали, коли бачили мене ... Вона не правильно зробила, вона не повинна була вмирати! Їй же залишилося зовсім трохи, щоб видертися", - говорить Суровіцька.

Разом з тим, медики провели розтин і дізналися точні причини смерті пацієнтки. У Оксани Макар був набряк легенів, набряк головного мозку і сепсис, через що і сталвся крововилив.

Як відомо, після смерті Оксани Макар кримінальну справу проти підозрюваних перекваліфіковано зі статті "замах на вбивство" на тяжчу "вбивство з особливою жорстокістю групою осіб".

Водночас, за словами прес-секретаря миколаївського облуправління пенітенціарної служби Артема Панасюка, за заарештованими ведеться цілодобове спостереження.

"Заарештовані знаходяться в камерах разом з тими, хто заарештований уперше. Через те, що випадок резонансний, хлопці перебувають під цілодобовим наглядом наших співробітників. Тобто, вживаємо всіх заходів, аби з ними нічого не трапилося", - зазначив він.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування