Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Податківці ходять додому до колишніх журналістів ТВі

П'ятниця, 27 квітня 2012, 13:35

Співробітники податкової служби навідуються у помешкання колишніх співробітників телеканалу ТВі.

Як повідомляють джерела "Української правди", останніми днями податківці завітали до двох журналістів телеканалу, які звільнилися.

Зокрема, інспектор розмовляв з матір'ю однієї з журналісток за відсутності її дочки, вимагаючи при цьому надати йому документи щодо фінансових розрахунків з каналом ТВі.

Коли мати журналістки відмовилася це робити, відправивши інспектора на телеканал, він почав погрожувати, що піде по сусідах для збору якихось свідчень.

"Але я пенсіонерка, доньки немає, я не знаю, що мені робити, тому я відмовилася від дачі будь-яких свідчень і порекомендувала йому з'ясовувати все безпосередньо на каналі", - сказала мати журналістки.

За повідомленням інших джерел, податківці також телефонували ще одній колишній співробітниці телеканалу, заявивши, що вони прийдуть до неї додому. Коли журналістка сказала, що додому зараз не збирається, інспектор відповів: "Тоді я почекаю вас під домом".

Також податківці приходили до матері ще одної журналістки, яка й зараз працює на ТВі.

Як відомо, раніше податкова заявила, що телеканал ТВі скористався послугами конвертаційно-транзитного угрупування на суму понад 2,2 млн грн.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування