Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Азаров замовив собі зв’язок на майже 2 мільйони

Четвер, 10 травня 2012, 13:33

Кабмін замовив різноманітні послуги зв’язку на загальну суму 1,88 мільйонів гривень.

Відповідні угоди за результатами тендерів уклав Господарсько-фінансовий департамент Секретаріату Кабінету Міністрів 23-26 квітня, повідомляють "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Основним постачальником послуг мобільного зв’язку є  ПрАТ "МТС Україна", яке отримає 500 тисяч гривень за 350 тисяч хвилин корпоративного зв’язку.

ПрАТ "Київстар" отримає 210 тисяч гривень за 120 тисяч хвилин.

ПАТ "Укртелеком" отримає 900 тисяч гривень за орієнтовно 1,3 мільйони хвилин послуг місцевого телефонного зв’язку та 220 тисяч замовлень міжміського та міжнародного телефонного зв’язку.

Також "Укртелеком" отримає 150 тисяч гривень за проведення 15 селекторних нарад в обсязі не більше 28 точок підключення за один захід тривалістю 90 хвилин. Вартість однієї селекторної наради коштуватиме 10 тисяч гривень.

Центр технічної експлуатації №1 Філії спеціалізованого електрозв’язку "Укртелекому" також отримає 35 тисяч гривень за орієнтовно 300 Вищих Урядових телеграм об’ємом 70 слів.

Вартість однієї телеграми становить близько 120 гривень, або 1,7 гривні за слово.

ДП "Центральна станція зв’язку" Державної адміністрації залізничного транспорту України отримає 5,5 тисяч гривень за послуги відомчого місцевого та міжміського телефонного зв’язку тривалістю 150 тис хвилин та послуги "Столу замовлень" тривалістю 3780 хвилин.

Послуги інтернету коштуватимуть 80 тисяч гривень. Половину отримає ПрАТ "Датагруп" за основний канал доступу до мереж та ресурсів поза точкою обміну українським трафіком UA-IX без обмеження трафіку із швидкістю 200 Мбіт/с (симетричний канал).

Другу половину суми отримає ТОВ "Адамант" за додатковий канал доступу до інтернету та супроводження в RIPE NCC ресурсів, що зареєстровані за Секретаріатом КМУ.

Передбачено забезпечення послуг доступу до мережі та ресурсів підключених до точки обміну українським трафіком UA-IX без обмеження трафіку із швидкістю 1 Гбіт/с (симетричний канал).

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: