Головного редактора УНІАНу тимчасово повернули на посаду

Четвер, 17 травня 2012, 23:18

Головний редактор інформаційної агенції УНІАН Олександр Харченко продовжує виконувати свої обов’язки.

Про це він повідомив в ефірі телеканалу ТВі.

"У нас крім генерального директора є ще така посад- президент агентства. Тут є один нюанс: Олег Ігоревич Наливайко був багато років керівником агентства, він був саме на посаді генерального директора, нещодавно його обрали головою Національної спілки журналістів України, він залишився президентом", - розповів він.

"Він мені щойно зателефонував перед ефіром і повідомив, що він все таки, будучи діючим президентом, вирішив втрутитися в цю ситуацію, він зупинив рішення генерального директора", - уточнив Харченко.

"Тому я являюсь діючим головним редактором", - зазначив журналіст.

При цьому він уточнив, що президент у п’ятницю, 18 травня, скликає збори трудового колективу, буде повідомлено про це рішення, Наливайко бере на себе обов’язок детально вивчити ситуацію.

"Потім після вивчення, він уже прийме однозначне рішення. І ми зрозуміємо, куди ми рухаємося далі. Тому не так все безнадійно", - підсумував журналіст.

Як відомо, Харченка перевели на посаду головного редактора веб-сайту агенції, а новим шеф-редактором було призначено Михайла Ганницького.

Ганницький до призначення в УНІАН працював у ТСН, а раніше тривалий час працював у газеті "Сегодня".

Трудовий колектив агентства вимагав повернення на посаду Харченка і заявляє про випадки цензури, які допустило нове керівництво.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування