Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

Прокуратура трусить підприємство Порошенка

Середа, 30 травня 2012, 16:13

Корпорація "Богдан" заявляє про необґрунтовану перевірку прокуратурою Волинської області "Автоскладального заводу 1", що входить до складу корпорації.

Про це повідомив прес-секретар корпорації Сергій Красуля.

"Корпорація "Богдан" висловлює стурбованість свавіллям прокуратури Волинської області, яка сьогодні розпочала безпідставну і незрозумілу перевірку ДП "Автоскладальний завод 1" ПАТ "Автомобільна компанія "Богдан Моторс", - заявив він.

За інформацією Красулі, прокуратура залучила до перевірки підприємства з виробництва автомобілів і автобусів Державну інспекцію сільського господарства, Інспекцію архітектурно-будівельного контролю, Державну ветеринарну і фітосанітарну службу.

Всього до перевірок було залучено представників 13 інстанцій, повідомляє Обком з посиланням на Українські новини.

При цьому ці представники не мали при собі достатнього комплекту документів, що підтверджують їх повноваження, йдеться у повідомленні.

Красуля підкреслив, що прокуратура мала намір перевіряти ВАТ "Луцький автомобільний завод", який ще кілька років тому був перейменований в "Автомобільну компанію "Богдан Моторс".

Прес-секретар відзначає, що такий факт свідчить про поверхневе уявлення прокуратури про один з найбільших платників податків регіону.

"Дії прокуратури можуть свідчити про упереджене ставлення до компанії та компрометують українську владу, промисловість, зокрема, таку унікальну галузь експорту як автобуси і тролейбуси, а також шкодять репутації одного з провідних підприємств машинобудівної галузі України", - підкреслив Красуля.

"Богдан" звертається до прокуратури із закликом не створювати штучних перешкод для діяльності підприємства і не шкодити репутації компанії та виготовленою нею продукції.

Як відомо, корпорацію "Богдан" пов'язують з міністром економіки Петром Порошенком.

Раніше Податкова міліція порушувала кримінальну справу відносно іншої компанії Порошенка - кондитерської корпорації "Рошен". Однак сам Порошенко заявляв, що кримінальних справ щодо "Рошену" немає.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування